In geval van overlijden

Graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met:

Hanneke Boersema Uitvaartverzorging
De Gast 53
9801 AC Zuidhorn

06-51286108. Bgg: 0594-506083.

Lidmaatschap

Iedereen in Marum of directe omgeving kan lid worden van onze uitvaartverenging. Vanaf de leeftijd van 18 jaar is contributie verschuldigd. Voor de kinderen van onze leden is tot de leeftijd van 18 jaar geen contributie verschuldigd. (gratis).

De kosten voor het lidmaatschap van onze uitvaartvereniging bedragen per jaar € 19,50 per persoon van 18 jaar en ouder. De contributie wordt éénmaal per jaar via automatische incasso geïnd.
Wenst u de contributie per acceptgirokaart te betalen, dan wordt daarvoor € 2,00 extra in rekening gebracht in verband met administratiekosten.

De contributie wordt jaarlijks in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld

Wanneer u 20 jaar of ouder bent en lid wenst te worden, dan bent u een bedrag aan instapgeld verschuldigd. Dit betekend dat u de voorgafgaande jaren tot en met 20 jaar alsnog de contributie moet betalen.

De instapregeling is als volgt:
- Huidige leeftijd minus 20 jaar X de geldende huidige jaarcontributie
- Leeftijd tot 30 jaar : minus 50%
- Leeftijd 30 – 40 jaar: minus 25%
- Leeftijd boven de 40 jaar: 100%

Voorbeeld:
Iemand van 60 jaar betaald:
- tot 30 jaar: 5 jaarcontributies
- van 30 tot 40 jaar: 7 ½ jaarcontributies
- boven 40 jaar: 20 jaarcontributies
Totale inkoop bij 60 jaar = 32,5 jaarcontributies

Voor meer informatie over het lidmaatschap en de berekening van het exacte instapbedrag kunt u contact opnemen met onze Penningmeester/Ledenadministratie mevrouw N. Kort-Nijland. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: (0594-) 696 967.

Bij de geboorte van een kind moet u dit zo snel mogelijk aan onze vereniging doorgeven. Alleen aangemelde kinderen hebben recht op de diensten van de vereniging.

Als u lid wenst te worden van onze vereniging , kunt u gebruik maken van het online aanmeldingsformulier op onze website.
Ook wijzigingen, opgaaf geboorte kind, adres, incassogegevens, e-mailadres etc. kunt u eveneens online aan ons doorgeven. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Wijzigingsformulier.

Mocht u onverhoopt besluiten om uw lidmaatschap te willen beëindigen, dan blijft het betaalde geld aan contributies eigendom van de vereniging. Ook kunt u dan geen aanspraak meer maken op diensten van onze vereniging of een deel daarvan.

Voor meer informatie kunt u naast telefonisch contact ook via e-mail contact met ons opnemen.