In geval van overlijden

Graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met:

Hanneke Boersema Uitvaartverzorging
De Gast 53
9801 AC Zuidhorn

06-51286108. Bgg: 0594-506083.

Lidmaatschap

Iedereen in Marum of directe omgeving kan lid worden van onze uitvaartvereniging. Vanaf de leeftijd van 18 jaar is contributie verschuldigd. Kinderen van onze leden zijn tot hun 18e gratis lid.

De kosten voor het lidmaatschap van onze uitvaartvereniging bedragen per jaar € 22,00 per persoon van 18 jaar en ouder. De contributie wordt éénmaal per jaar via automatische incasso geïnd.
Wilt u de contributie met een acceptgirokaart betalen? We rekenen dan € 2,00 extra in verband met administratiekosten.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.

Instapregeling

Als u 20 jaar of ouder bent en lid wil worden, rekenen we een bedrag aan instapgeld. Dit betekent dat u de jaren vanaf uw 20e alsnog een bedrag aan contributie moet betalen.

De instapregeling is als volgt:

• huidige leeftijd minus 20 jaar X de geldende huidige jaarcontributie
  • leeftijd tot 30 jaar : minus 50%
  • leeftijd 30 – 40 jaar: minus 25%
  • leeftijd boven de 40 jaar: 100%

Voorbeeld:

Iemand van 60 jaar betaalt:

• tot 30 jaar: 5 jaarcontributies
  • van 30 tot 40 jaar: 7 ½ jaarcontributies
  • boven 40 jaar: 20 jaarcontributies

Totale inkoop bij 60 jaar = 32,5 jaarcontributies

Voor meer informatie over het lidmaatschap en de berekening van het exacte instapbedrag kunt u contact opnemen met onze Penningmeester/Ledenadministratie mevrouw N. Kort-Nijland. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 0594 - 696 967.

Bij de geboorte van een kind moet u dit zo snel mogelijk aan onze vereniging doorgeven. Alleen aangemelde kinderen hebben recht op de diensten van de vereniging.

Als u lid wil worden van onze vereniging , kunt u gebruik maken van het online aanmeldingsformulier op onze website.
Ook wijzigingen, opgaaf geboorte kind, adres, incassogegevens, e-mailadres etc. kunt u online aan ons doorgeven. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Wijzigingsformulier.

Wilt u uw lidmaatschap beëindigen? Dan blijft het betaalde bedrag aan contributies eigendom van de vereniging. Ook kunt u geen aanspraak meer maken op diensten van onze vereniging of een deel daarvan.

Voor meer informatie kunt u naast telefonisch contact ook via e-mail contact met ons opnemen.